Nyhet

Moments utställning gudomlig

Torsdag. Så var åtta veckor förbi och klassen är tillbaka till skolan. Det har varit ett intressant projekt för dem flesta i klassen verkar det som.

Publicerad

Idag träffades vi i klassen ute på fotomässan i Nacka Strand. Vi hängde tavlor hela dagen inklusive vår egen utställning. Jag såg tre utställningar, Paul Hansens och Thor Jonssons såg riktigt bra ut. Moments var gudomligt. Tänk att vara en momentare (om jag får kalla dem så), det vore grejer det. Hade jag pengar skulle köpa alla deras bilder, så bra är de.

Det blev mycket prat om projekten idag, ingen är helt nöjd, vilket är bra. Det visar att det finns vilja. Men jag är säker på att det är många storverk som producerats de senaste åtta veckorna.

Jag har själv funderat över mitt projekt. Och kan nog säga att jag blev mer kompisen än fotografen. Jag kom in så starkt i detta gäng och umgicks mycket med dem på fritiden. Men jag har i alla fall haft en riktigt spännande och rolig tid under projektet. Och nu saknar jag dem, vill bara vara mer med dem. Tänker både på bilder jag missat och på stunder jag missar när jag inte umgås med dem.

Men så är väl det med projekt. Fast just dessa åtta veckor ser jag som en start på projektet. Jag har bestämt mig för att fortsätta med det. Kanske i fyra månader till, kanske i två år till.

robert2.jpg

/Robert Henriksson, Nordens Fotoskola - Biskops-Arnö

- Roberts blogg, del 8

- Lise Hallén bloggar från Fridhems Folkhögskola