Fotonyhet

Tävla i Picture Sweden – rösta på din favoritserie

Uppdaterad: Rösta på din favoritserie i Picture Sweden! I samarbete med Kamera & Bild och Canon håller bildagenturen 123RF i fototävlingen under hela september och oktober. Tävlingen handlar om att fånga verkligheten på bild.

Uppdatering:

Dags att rösta på din favoritserie! Alla bidrag är nu inne och nu har du chansen att påverka vem som vinner folkets pris genom att rösta på din favorit. Sista dagen att rösta är tisdagen den 15 november och vinnarna meddelas på Fotomässan söndagen den 24 november.

Fototävlingen Picture Sweden är öppen för alla fotografer. Tanken är att du som fotograf ska lära dig något på vägen, och samtidigt få en inblick i hur man kan organisera, planera och fånga bilder som ett riktigt fotoproffs.

Det enda du behöver göra för att delta är att ladda up dina bilder där du tolkar temat »människor i autentiska situationer«. För tips i ämnet, kolla in sidan www.picturesweden.com där du även går in för att tävla. Bidragen bedöms av en jury och vinnarna får, förutom kamerautrustning, även möjlighet att delta på en workshop i Stockholm i början på oktober.

OBS: Tävlingstiden är förlängd. Du kan anmäla dig fram till den 31/10.

För mer info om tävlingen besök www.picturesweden.com.