Annons

Starta 2017 med en ny webbsida

Ett nytt år är för många ett tillfälle då nya mål sätts och verksamheten ses över. Många passar också på att inleda det nya året med att uppdatera sin webbsida. Enligt svenska Portfoliobox.net är januari den i mest aktiva månaden bland bolagets 500 000 kunder.

Vill man komma igång med en ny webbsida finns det enligt Portfoliobox två vägar att gå: Antingen tar man tag i det själv, eller så låter man någon annan bygga hemsidan åt en.

Bygg din egen webbsida för ca. 65 kr/mån

Att bygga en egen webbsida är inte svårt. Webbtjänster som Portfoliobox.net har tagit bort nästan all komplexitet och du behöver inte längre ha några förkunskaper, beställa webbhotell eller ladda ner extra program.

Vill du bygga en egen webbsida med Portfoliobox börjar du med att skapa ett gratiskonto på www.portfoliobox.net. När du loggar in för första gången möts du av en kort introduktion som lär dig grunderna i produkten. Ett tips är att också besöka Portfoliobox:s exempelsida (www.portfoliobox.net/examples) för att inspireras av andra fotografer.

Låt Portfoliobox:s experter bygga webbsidan åt dig

Trots att tekniken är enkel har Portfoliobox kommit i kontakt med många fotografer som helt enkelt inte har tid att ta tag i sin egen webbsida och därför har bolaget lanserat en ny konsulttjänst.

Konsulttjänsten kan bäst beskrivas som en ”vanlig webbyrå med ovanliga priser”. Precis som hos en konventionell webbyrå får du personlig hjälp av en expert som bygger hemsidan efter dina önskemål. Den största skillnaden mot en vanlig webbyrå är priset: 4 000 kr inkluderar allt från planering till exekvering och avslutande instruktioner.

Kontakta oss via www.portfoliobox.net/consulting för mer info och referenser.