Nyhet

Vinnaren i Picture Sweden 2013

Vinnerbilden i tävlingen Picture Sweden 2013. Foto: Ying Feng Johansson.
Calle Rosenqvist, chefredaktör Kamera & Bild, Roel Lammers, marknadschef Canon, vinnaren Ying Johansson, Paulina Westerlind, fotograf, och Eva Johansson, 123RF. Bengt Luthman

Vi säger grattis till Ying Johansson från Rosersberg som lyckades ta vinnarbilden i tävlingen Picture Sweden, som arrangeras av 123RF i samarbete med Canon och Kamera & Bild.

Kamera Bild, Canon och bildagenturen 123RF höll under september och oktober i fototävlingen Picture Sweden. Tävlingen handlade om att fånga verkligheten på bild.

Det var många som var med och tävlade, och kvaliteten var hög. Men det var en bild som utmärkte sig särskilt. Bilden är tagen av Ying Johansson, som vinner en helårsprenumeration på Kamera Bild, samt en Canon Eos 70D.

- Det känns kul att vinna. Jag väntade i 40 minuter på samma plast för att ta bilden, säger Ying Feng under prisutdelningen på Fotomsässan.

Calle Rosenqvist, chefredaktör Kamera & Bild, Roel Lammers, marknadschef Canon, vinnaren Ying Johansson, Paulina Westerlind, fotograf, och Eva Johansson, 123RF.

Förstapris: Ying Feng Johansson, Rosersberg

Andrapris: Johan Jehlbo, Stehag

Tredjepris: Eva Whitebrook Engman, Stockholm

Information om tävlingen Picture Sweden hittar du på 123RF:s hemsida.