https://www.kamerabild.se/artiklar/kronikor/calle-rosenqvist-vilken-fantastisk-fotogemenskap
546999
Krönikor
Krönika

Calle Rosenqvist: "Vilken fantastisk fotogemenskap!"

Stockholms Fotodag, sista fotodagen under 2019. Nästa år är vi tillbaka igen!

Totalbetyg

Den gemenskap jag känt från fotosverige under 2019 har varit helt fantastisk! Alla möten med er läsare och alla besökare på våra fotodagar – det är ni fotografer där ute som motiverar oss att fortsätta med det vi gör. Tack!

2019 har snart gjort sitt och det är snart dags för nyårsfirande med allt vad det innebär. För vissa innebär det träff med bekanta, släkten eller att bara hänga med familjen – för andra kanske att passa på att fotografera under de lediga dagarna. 

Vad det än innebär så brukar de flesta summera det gångna året och reflektera över händelser, milstolpar, vägval och allt möjligt som hänt. Själv brukar jag gå igenom mina bilder jag tagit och låta godbitarna etsa sig fast ännu en gång innan mappen med bilder arkiveras. Det är också då jag minns det som hänt de senaste 300+ dagarna, med allt från födelsedagar, vardagsliv till jobbrelaterade saker, utflykter med familjen och häng med kompisarna. De bilder vi tar kan beskrivas som våra minnen, våra samlade känslor, vår vägvisare över de vandrade stigarna och de spår vi lämnar efter oss.

 

För min egen del kommer jag aldrig att glömma de fantastiskt fina ord vi på Kamera & Bild fått kring våra tidningar under det gångna året – ett stort supertack till er som mejlat mig och redaktionen och berättat om just din fotografering och varför just du läser vårt magasin.

Tack till alla härliga människor som kommit till våra fotodagar vi arrangerat i Malmö, Göteborg och Stockholm under hösten! Det är extra kul att våra fotodagar är så uppskattade och att så många vill komma och vara med. Den gemenskap jag känner under dessa träffar är fantastisk att uppleva, och alla möten med er besökare – alla ni fotografer där ute – motiverar oss att fortsätta med det vi gör.

Tack 2019.

Tack alla läsare!

167315513313063_2889903084387612