https://www.kamerabild.se/blogg/volleybollklubben-f-rnyade-lagfotot-med-photoshop
543101
Blogg
Foto

Volleybollklubben förnyade lagfotot – med Photoshop

● BILDSPEL

Totalbetyg

Foto i grupp har väl de flesta varit med på någon gång. Säkert också lagbilder. Men har du någon gång blivit inklippt med hjälpt av Photoshop? Det har i alla fall de nya spelarna i den kinesiska volleybollklubben Guangdong Evergrade varit med om. Och resultatet? Det lirar inte så bra med verkligheten ...

internationella volleybollförbundets hemsida för World Championship för kvinnor kan man få denna bisarra syn. Lagbilden på volleybollklubben Guangdong Evergrade har nämligen inte tagits på riktigt, utan är en photoshoppad variant av en gammal lagbild, där man helt enkelt valt att klistra in nya ansikten över gamla spelare.

Det konstigaste resultatet av inklippningen blir nog det på 24-åriga spelaren Megan Hodge, där man till och med bytt hudfärg. Resultatet? Halvvita armar och konstiga konturer - kolla i bildspelet ovan.

Lustigt nog är Guangdong Evergrade den första klubb som bildades som professionell volleybollklubb i Kina. Trots detta verkar det inte ha funnits någon möjlighet att ta en ny bild på delatagarna.

För mer Photoshop-missar, kolla in den relaterade artikeln nedan.