https://www.kamerabild.se/fotoskolor/bildbehandling/photo-mechanic-6-detaljrik-snabbhet
546812
Bildbehandling
sant
BildbehandlingPlus

Skola: Snabbare arbetsflöde med Photo Mechanic 6

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/photo_mechanic.jpeg?itok=s4mXzcBY', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/photo_mechanic.jpeg?itok=s4mXzcBY', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/photo_mechanic.jpeg', w: 1184, h: 670, title: ' ' },]

Totalbetyg

Pressfotografernas favorit Photo Mechanic har en hel del att ge för att snabba på arbetsflödet. I den här skolan går vi igenom proffsens arbetsflöde och vem som kan tänkas ha glädje av programmet.

Photo mechanic har funnits i ganska många år och det har länge varit valet för bland andra pressfotografer som behöver jobba snabbt och som behöver ladda varje bild med mycket metadata. 

Den senaste uppdateringen Photo mechanic 6 ska förbättra den klassiska egenskapen snabbhet, men också addera vissa nya funktioner och förbättra några befintliga. Här försöker vi ge en överblick och en snabb genomgång av vad programmet kan hjälpa dig med. 

Läs hela artikeln – bli plusmedlem
167315513313063_3488710241173557