https://www.kamerabild.se/fotot-vling/vinn-fotoresa-till-svalbard-med-kamera-bild
545883
Fototävling
Fototävling

Vinn fotoresa till Svalbard med Kamera & Bild

Totalbetyg

Kamera & Bild ger dig chansen att vinna ett storslaget fotoäventyr till isbjörnens rike Svalbard – värd 48 400 kronor – tillsammans med Zoom Fotoresor. Följ med oss på en kryssning mellan isflaken med de välkända fotograferna Anders Geidemark och Pål Hermansen.

Var med och tävla om en spännande fotoresa till Svalbard 26 april till 3 maj 2018 – värd 48 400 kronor! Upplev dess fantastiska landskap och rika djurliv i vintermiljö när chansen för att möta isbjörn på isen, är som störst, landskapet är snötäckt och fåglarna har börjat komma i stora mängder.

Detta under ledning av två av Nordens mest kända naturfotografer, Anders Geidemark och Pål Hermansen. Både Pål och Anders har vid ett stort antal tillfällen besökt Svalbard, Anders i form av expeditionsledare och naturguide på flera expeditioner i området och i Påls fall har det resulterat i fyra böcker om Svalbard.

Här kan du se hela programmet och läsa mer om resan "Isbjörnens Rike" till Svalbard den 26 april till 3 maj 2018.

 

Foto: Anders Geidemark

 

Resans höjdpunkter:

  • Sju dagars kryssning i farvattnen kring Spetsbergen.
  • Utfärder med zodiakbåtar för att komma närmare djuren.
  • Fotografera isbjörn, fjällräv, valrosskolonier och valar.
  • Ett rikt fågelliv med bland annat praktejder och fjällripa.
  • Midnattssol, vilket ger mycket tid till fotografering.
  • Svalbards vårvinterlandskap med dess glaciärer och packis.
  • Medverkan av Anders Geidemark och Pål Hermansen.
  • Workshops med Anders Geidemark och Pål Hermansen

Tävla och vinn

Vinnaren av tävlingen vinner en plats på fotoresan (värde 48 400 kronor). Vinnarpriset inkluderar ej flyg t/r till Svalbard, enkelhyttstillägg, personliga kostnader eller reseförsäkring.

På tävlingssidan hos Zoom Fotoresor behöver du bara svara rätt på tre frågor för att ha chans att vinna – svaren hittar du på www.zoomfotoresor.se.

Tävlingen avslutas 7 februari 2018 och vinnaren meddelas i Kamera & Bilds och Zoom Fotoresors nyhetsbrev efter avslutad tävling.

167315513313063_1771578606220071