https://www.kamerabild.se/fototavling/fototavling-vinn-en-sandisk-extreme-ssd-1tb-med-din-bild
548541
Fototävling
falskt
Fototävling

Fototävling: Vinn en Sandisk Extreme SSD 1TB med din bild

Totalbetyg

Fånga en bild på temat magi! Sandisk bjuder tillsammans med Kamera & Bild in till julens stora fototävling på temat "magi" där du kan vinna en snabb bärbar SSD-hårddisk för dina bilder eller ett Sandisk-minneskort.

Den mörka vintertiden behöver inte bara vara kall och mörk – den kan också vara magisk och spännande! Passa på att tävla med din bästa bild på ämnet "magi" – och du är med och tävlar om förstapriset Sandisk Extreme Portable SSD 1 TB och andrapriset Sandisk Extreme Pro SDXC UHS-II 64 GB ( totalt värde runt 2000 kronor)!

Så tävlar du:

Du kan tävla med högst fem bilder:

På Facebook: Posta dina tävlingsbilder på din Facebook med taggen #kamerabildmagi på din tävlingsbild samt följ Kamera & Bild på Facebook (se till att din bild är offentlig)

eller …

På Instagram: Posta dina tävlingsbilder på din Instagram med taggen #kamerabildmagi på din tävlingsbild samt följ Kamera & Bild på Instagram (se till att din profil är öppen)

eller …

Uppladdning nedan: Om du inte använder dig av sociala medier kan du ladda upp max fem bilder i formuläret längre ned på sidan.


SanDisk Extreme Pro SDXC UHS-II 64 GB.

Den portabla hårddisken passar fotografer och filmare som behöver stort utrymme och snabba skriv/läshastigheter – 1050 MB/s i läshastighet och 1000 MB/s i skrivhastighet via USB-C 3.2 Gen 2, uppbyggd av ett slitstarkt vädertätat silikonhölje. Hårddisken fungerar till både PC och Mac och ansluts med en USB-C-kontakt och är bakåtkompatibla med USB 2.0.

Andrapriset är ett snabbt Sandisk Extreme Pro SDXC UHS-II 64 GB.

Tävlingen arrangeras av Sandisk tillsammans med Kamera & Bild, är öppen för alla att delta i. Fram till och med 16 januari 2022 har du chans att tävla och tolka temat "magi". 

Du måste vara upphovsman till bilden. Vinnarna presenteras på kamerabild.se.

Juryn:

Tävlingsjuryn består av redaktionen på Kamera & Bild samt representanter för Sandisk. De fotografiskt mest spännande och kreativa bilderna på tävlingstemat belönas av juryn. 

Övriga regler:

– Juryns beslut går inte att överklaga.

– Sandisk och Kamera & Bild förbehåller sig rätten att publicera bidrag och vinnande bilder i samband med information om och marknadsföring av tävlingen, i elektronisk och tryckt form, såsom hemsida, sociala medier och magasin.

– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Ladda upp din bild här

gr:rror validating access token: Sessi