https://www.kamerabild.se/fototavling/tavla-med-sandisk-kamera-bild-vinn-en-sdd-harddisk-pa-1tb
547676
Fototävling
falskt
Fototävling

Fototävling: Vinn en Sandisk Extreme SSD 1TB med din julbild

● BILDSPEL
[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/sandisk_1.jpg?itok=g_3nTVX9', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/sandisk_1.jpg?itok=g_3nTVX9', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/sandisk_1.jpg', w: 1600, h: 775, title: ' ' },{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/sandiskjul.jpg?itok=5Tj1mhph', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/sandiskjul.jpg?itok=5Tj1mhph', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/sandiskjul.jpg', w: 1600, h: 775, title: ' ' },]

Totalbetyg

Fånga din julledighet på bild! Sandisk tillsammans med Kamera & Bild bjuder in till julens stora fototävling på temat "jul, nyår och ledighet" där du kan vinna en snabb bärbar SSD-hårddisk för dina bilder.

Vad symboliserar jul, ett nytt kommande år och ledighet för dig? Passa på att tävla med din bästa bild på julen, julledigheten, nyår och nyårsfirande – och du är med och tävlar om en Sandisk Extreme Portable SSD 1 TB (värde ca 2000 kronor)!

Så tävlar du:

Du kan tävla med högst fem bilder:

Som en kommentar i artikeln: Posta dina tävlingsbilder som en kommentar här nedan genom att bifoga ett foto, samt följ Kamera & Bild på Facebook

eller …

På Facebook: Posta dina tävlingsbilder på din Facebook med taggen #kamerabildledighet på din tävlingsbild samt följ Kamera & Bild på Facebook (se till att din bild är offentlig)

eller …

På Instagram: Posta dina tävlingsbilder på din Instagram med taggen #kamerabildledighet på din tävlingsbild samt följ Kamera & Bild på Instagram (se till att din profil är öppen)

Den portabla hårddisken passar fotografer och filmare som behöver stort utrymme och snabba skriv/läshastigheter – 1050 MB/s i läshastighet och 1000 MB/s i skrivhastighet via USB-C 3.2 Gen 2, uppbyggd av ett slitstarkt vädertätat silikonhölje. Hårddisken fungerar till både PC och Mac och ansluts med en USB-C-kontakt och är bakåtkompatibla med USB 2.0.

Tävlingen arrangeras av Sandisk tillsammans med Kamera & Bild, är öppen för alla att delta i. Fram till den 17 januri 2021 har du chans att tävla och tolka temat "jul, nyår och ledighet".

Du måste vara upphovsman till bilden. Vinnarna presenteras på kamerabild.se.

Juryn:

Tävlingsjuryn består av redaktionen på Kamera & Bild samt representanter för Sandisk. De fotografiskt mest spännande och kreativa bilderna på tävlingstemat belönas av juryn. 

Övriga regler:

– Juryns beslut går inte att överklaga.

– Sandisk och Kamera & Bild förbehåller sig rätten att publicera bidrag och vinnande bilder i samband med information om och marknadsföring av tävlingen, i elektronisk och tryckt form, såsom hemsida, sociala medier och magasin.

– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

gr:rror validating access token: Sessi