549781
https://www.kamerabild.se/magasinet/nytt-nummer/naturfoto-i-himalaya-tips-for-vinnande-bilder-tester
Nytt nummer

Bilfoto, naturfoto & bästa kameramobilen

● BILDSPEL

Nytt nummer! INTERVJU: Bildfotografen James Holm & naturfotografen Malin Hanning. SKOLOR: Får jag kopiera andras bilder – så säger lagen. Tankar om fotografi del 10: Verktygen för ett skapande hantverk. GRAND PRIX: Vinnarna i Etapp 3. TESTER: Nikon Z8, Fujifilm X-S20, DJI Mavic 3 Pro & flera objektiv: Sigma 14mm F1,4 DG DN | Art, Nikon Nikkor Z 85mm F1,2 S. Pontus Höök om att vara fotograf i New York.

Precis som fotografin har förändrats från att vara analog till att bli digital så kommer även Kamera & Bild att förändras – och från och med nu bli ett helt digitalt magasin.
   
Vi märker att allt flera av er som läser våra artiklar vill göra det digitalt – via telefonen, läsplattan eller datorn – och kommer därför att utveckla våra digitala satsningar för att du som läser tidningen i slutändan ska få ut mer av alla våra genomarbetade artiklar: reportage, intervjuer, fotoskolor och tester.

Kamera & Bild PLUS

I Sveriges mest lästa fototidning hittar du de senaste fotonyheterna, fördjupande pryltester av de senaste kamerorna och tillbehören tillsammans med mängder av inspiration från andra fotografer! Våra fotoskolor i bildredigering och fotografering hjälper dig på traven – och låter dig utvecklas i ditt bildseende och kring olika fotografiska tekniker.

Bli PLUS-medlem idag

Bli PLUS-medlem idag och läs våra högkvalitativa artiklar:

  • Artiklar där bilden står i fokus
  • Djupgående, unika reportage
  • Fotoskolor som gör dig till en bättre fotograf
  • Först i Sverige med tester av kameror
  • Inspiration & tips från duktiga fotografer
  • Digital utgåva samt hela PLUS-artikelarkivet
  • Reserabatt på Zoom Fotoresor
  • Förmånliga erbjudanden

Frågor om Kamera & Bild Plus? Mejla oss på plus@kamerabild.se.

Redaktionen

Har du tips, idéer eller något annat du vill berätta för oss? Mejla oss då på kamerabild@kamerabild.se så svarar vi så snart vi kan.

Besöksadress:
Square Publishing
Kamera & Bild
Sandbacksgatan 3
116 21 Stockholm

08-545 121 10, kl 10-12

Nyhetsbrev

Teckna upp dig på Kamera & Bilds nyhetsbrev – och du får de senaste nyheterna och testerna om allt som händer i fotovärlden – först av alla.