Imagine - Fotoutställning om blickarnas berättelser

Om utställningen

En annorlunda upplevelse:

Vernissage 18.03 - fredag 15 juni 2018.Café Fru Bellman, Bellmansgatan 26, Stockholm.

Dryck, illusioner o tilltugg serveras under vernissagekvällen. 

Föreställ dig ett liv. Från födseln, via barndom och ungdomsår, familjebildning och ålderdom. Mot döden. Alla de bilder som passerar. 

Vad ser vi? Vad ser du? Vad ser jag?

För att utmana gängse uppfattningar om den visuella berättelsen bjuder fotografen och Creative Directorn Christer ”fjellis” Fjellman in till fotoutställning och vernissage: Utställningen är öppen fr o m den 15 juni 18:03 på Café Fru Bellman, Bellmansgatan 26 på Södermalm i Stockholm. Vid Maria Magdalena kyrka.Det finns en hierarki mellan konstnär, gallerist och betraktare. Men vem är det som bestämmer? Svaret är aldrig detsamma. Bilderna är aldrig självklara, förklarar Fjellis.

Under kvällen uppträder den legendariska luftgitarristen SOLO - med en musik-mix av godingar från förr... och under kvällen håller Plåtslagare Frippe Lindeman ett föredrag om konstens betydelse för människan och intervjuar Fjellis om hur han arbetat med utställningen och om hans syn på fotografi och hur man kan skapa bilder som berör. 

Min förhoppning är att utställningen ska tala till betraktarens ego. Jag vet vad jag vill med bilderna, men den andre är alltid en motpol. Jag menar, är min fantasi bättre än din? - säger fjellis.

Vågar du känna?

Sammanlagt visar Fjellis 19-23,5 nya verk från projektet: ”iMAGiNE” - i storlekar mellan 18x24cm och 70x100cm. Alla verk är till salu under kvällen och utställningen.Utställningen är öppen fr o m den 15 juni 18:03 på Café Fru Bellman, Bellmansgatan 26 på Södermalm i Stockholm. Vid Maria Magdalena kyrka.Dryck, illusioner o tilltugg serveras under vernissagekvällen.Välkommen till en annorlunda kväll.. En annorlunda upplevelse.

KONTAKT: Christer ”fjellis” FjellmanE-Post: christer.fjellman@fjellis.com - Mobil: 0708-12 67 45

INFO om - för öppettider med mera!: Café Fru Bellman: http://www.frubellman.se

 

Mer information

Län: 
Stockholms län
Ort: 
Stockholm
Plats: 
Café Fru Bellman, Bellmansgatan 26, Södermalm.
Period för utställning: 
15 jun 2018 till 15 aug 2018
Tid för vernissage: 
15 jun 2018 - 18:00 till 20:45