Nytt nummer

Bästa kameramobilen, magiska montage & kameratester: K&B #7-8/2019

SUPERTEST: Bästa kameramobilen 2019. Vi har provat Fujifilm GFX 100. TESTER: DJI Osmo Action, Sony A6400, Canon EOS 250D & Canon RF 85mm/1,2L USM. Intervjuer: Sonja Hesslow & Nora Lorek. SKOLA: Bättre bilder med mobilen & Montageskola. GRAND PRIX: Vinnarna i Etapp 6. KRÖNIKA: Elin Kero. En sommartidning fylld med inspiration och foto!

 

Om Kamera & Bild

Vi tror på bildens styrka, och hur viktigt det är med bilder! Det är därför allt kretsar kring bilden och fotografiet i vår tidning – för att ge dig rätt inspiration för att du ska kunna utvecklas till den fotograf du vill vara.

I Sveriges mest lästa fototidning hittar du de senaste fotonyheterna, fördjupande pryltester av de senaste kamerorna och mängder av inspiration från andra fotografer! Våra fotoskolor i bildredigering och fotografering hjälper dig på traven – och låter dig utvecklas i ditt bildseende och kring olika fotografiska tekniker.

Prenumeration

Har du frågor gällande din prenumeration, fakturabetalning, utebliven tidning eller adressändring – kontakta Flowy:

Kamera & Bild
c/o Flowy
112 86 STOCKHOLM
Tel: 08-522 182 95
Hemsida: kamerabild.prenservice.se


Redaktionen

Har du tips, idéer eller något annat du vill berätta för oss? Mejla oss då på kamerabild@kamerabild.se så svara vi så snart vi kan.

Besöksadress:
Square Publishing
Kamera & Bild
Sandbacksgatan 3
116 21 Stockholm

08-545 121 10, kl 10-12


Nyhetsbrev

Teckna upp dig på Kamera & Bilds nyhetsbrev – och du får de senaste nyheterna och testerna om allt som händer i fotovärlden – först.