Nordens Fotoskola - Vardag

Om utställningen

Nordens Fotoskola bjuder in till vernissage av studenternas examensarbete 2023 med tema “Vardag” på Galleri Kontrast i Stockholm. Utställningen visas från 29 april till 21 maj 2023.En vanlig dag eller en dag som inte är särskilt märkvärdig. Det är vad många förknippar med ordet vardag. Men det som är vardag för en person kan vara helt unikt för en annan. Vad innebär det till exempel att leva öppet som fetischist, hur är det att bo i ett kollektiv för seniorer och hur hanterar man sorgen när en närstående mördas i gängvåldet?Välkommen till vernissage 29 april klockan 12-16 med invigningstal av den internationellt erkända bildjournalisten Paul Hansen.
I samband med öppnandet av utställningen är det också release för katalogen som kommer att finnas tillgänglig på galleriet under hela utställningsperioden.
Medverkande fotografer är Lisa Hallgren, Jakob Joelson, Maja Karlström, Moa Källström, Mikaela Landeström, Filippa Ljung, Pernilla Löfgren, Jeffrey McIntosh, Tom Molloy Kronestedt, Judit Nilsson, Julia Olsson, Tora Sirén, Samuel Steén och Johannes Äng.

 

Mer information

Län: 
Stockholms län
Ort: 
Stockholm
Plats: 
Galleri Kontrast, Hornsgatan 8
Period för utställning: 
29 apr 2023 till 21 maj 2023
Tid för vernissage: 
29 apr 2023 - 12:00 till 16:00