https://www.kamerabild.se/nyheter/ambassadorer-ger-gratis-fototips-med-canon-connected
547211
Nyheter
falskt
Nyhet

Ambassadörer ger gratis fototips med Canon Connected

Totalbetyg

Canons europeiska ambassadörer delar nu virtuellt med sig av sina tips och handledningar, där fotoentusiaster kan välja bland filmer inom olika fotoområden.

Canon meddelar att man nu att man via sin sajt Canon Connected släpper en bunt filmer med varierande, relevanta ämnen, tips och handledningar för alla som är intresserade av att lära sig något från deras främsta europeiska ambassadörer. Tanken är att sprida sin kunskap inom fotografi och filminspelning i dessa tider som påverkat många yrkesfotografers möjligheter att resa. Filmerna är på engelska.

Bland ambassadörerna hittar vi bland andra Ulla Lohmann som specialiserat sig på rese-, expeditions- och äventyrsfotografering och kommer med kreativa idéer om att ta dynamiska bilder nu när inspelningsplatserna begränsats.

Richard Walch går igenom en del tekniktips och inställningar för den som vill ge sig in på vlogging, för att du ska få dina kreationer att stå ut från mängden.

Fotografen Helen Bartlett är familjefotograf som här delar med sig av tips som kan användas hemma eller i farten.

Daniel Etter som även är Pulitzer Prize-vinnare delar med sig av de berättelser som ligger bakom några av hans mest berömda bilder.

 

Läs merCanon Connected eller titta på klippen direkt på Canon Connecteds konto på Youtube.

167315513313063_3188719237839327