Bransch

Anmälan till Adobe MAX 2021 öppen – hålls online och är gratis

Bryan Lamkin, vice vd Adobe, på Adobe MAX.

Lyssna live på flera fotografer, illustratörer och skådespelare, bland annat Aaron Paul. Adobe MAX 2021 hålls även i år online – och är gratis för alla som registrerar sig.

Den stora kreativitetskonferensen Adobe MAX brukar vanligtvis vara en händelse som lockar kreativa från hela världen till Kalifornien i USA. Med ett "early-bird"-pris på 1495 dollar för en biljett under 2019, eller runt 14 000 svenska kronor, är det heller inte direkt billigt att delta.

Men precis som Adobe MAX 2020 har du nu har du chansen att vara med, om än digitalt – när alla föreläsningar och allt innehåll görs tillgängligt online och kostnadsfritt. Eventet har över 320 talare, där vi bland andra hittarflera kända fotografer, illustratörer och skådespelare som delar med sig av sina erfarenheter.

Både föreläsningarna på stora scenen, Adobes produktgenomgångar, eller "keynotes", samt de mer personliga sessionerna kommer att göras tillgängliga – precis som när Kamera Bild var på plats under Adobe MAX 2016, och kollade in nyheterna.

Är du intresserade av nya produktuppdateringar så kommer de också att släppas under konferensen av Adobes vd Shantanu Narayen. Vanligtvis får vi under hans presentation reda på nyheterna och roadmapen för Photoshop, Lightroom och Camera RAW.

Adobes vd Shantanu Narayen berättar om Adobes nya program på Adobe MAX 2016.

Adobe MAX 2021kommer att äga rum 26-28 oktober i år med start klockan 18. Registreringen är öppen nu på registreringssidan för Adobe MAX 2021.