KAMEROR TILL HEMMET

Arlo släpper fyra kameror för hemmet i ny Essential-serie

Säkerhetskameratillverkaren Arlo släpper nu en uppgraderad Essential-serie med nya funktioner och högre upplösning.

Arlo uppdaterar nu sitt segment med hemmakameror för övervakning, videoinspelning och rörelsedetektering med en ny serie Essential-kameror. De fyra nya kamerorna som nu släpps har fått nya funktioner och upplösning i 2K. Tre av kamerorna har även ett lägre pris men samtidigt också lägre upplösning, i full-HD.

Arlo Video Doorbell

Arlo Video Doorbell är en förbättring av föregångaren Doorbell med 2K- eller 1080p-val för videokvalitet. Funktionen Real Time Talk gör att man kan se och tala me en besökare över internet även om man inte är hemma. Betraktningsvinkeln är 180 grader, bildförhållandet 1:1 och möjlighet att identifiera personer och husdjur med hjälp av AI och Arlos prenumerationstjänst.

Arlo Essential Indoor Camera.

Arlo Essential Indoor Camera har en upplösning på 2K, tvåvägsljud, automatiskt linsskydd för att värna om integriteten. Kameran är även kompatibel med Amazon Alexa, Google home och flera röstassistenter.

Arlo Essential Outdoor och Outdoor XL

Arlo Essential Outdoor och Outdoor XL har 2K-upplösning (och variant med 1080p) och det som skiljer de båda modellerna är som det låter på namnet: både större XL-batteri för upp till fyra gånger längre drifttid än föregångaren. Kameran kan även monteras utomhus då den är vädertätad.

Funktioner finns även för tvåvägsljud, inbyggd siren på 80 dB, inbyggd strålkastare och mörkerseende.

Arlo Essential 2K Outdoor finns tillgänglig nu. Övriga kameror finns tillgängliga inom några veckor. Rekommenderade priser inklusive moms är:

  • Arlo Essential Outdoor 1080p (2-pack): 2 190 kr
  • Arlo Essential Outdoor 2K (2-pack): 2 790 kr
  • Arlo Essential Outdoor XL 1080p (2-pack): 2 990 kr
  • Arlo Essential Outdoor XL 2K (2-pack): 3 590 kr
  • Arlo Essential Indoor Camera 2K (2-pack): 2 190 kr
  • Arlo Video Doorbell 1080p: 1 190 kr 
  • Arlo Video Doorbell 2K: 1 995 kr