Bransch

Fotomässan återkommer i mars 2021

Ingen Fotomässa 2020: Stockholmsmässan meddelar att Fotomässan återkommer i sin nya skepnad i mars 2021.

Stockholmsmässan meddelar att årets inställda Fotomässa skjuts upp till 25-28 mars 2021. Mässan kommer då att genomföras samma helg som Nordiska Trädgårdar.

Mötes- och mässbranschen har drabbats hårt på grund av de mötesrestriktioner som genomförts för att minska smittspridningen av covid-19. MenFotomässans projektledareKristian Sewén, berättar för Kamera Bild att de nu blickar framåt och inför nästa års Fotomässa.

– Vi är väldigt besvikna över att inte ha kunnat genomföra Fotomässan detta året då vi jobbat hårt, tillsammans med utställarna, för att förnya och förbättra mässan och satt ihop ett mycket spännande innehåll. Men det var såklart en självklarhet att ställa in under dessa rådande tragiska omständigheter. Eftersom den här situationen är så svår att förutspå blickar vi istället framåt mot att få öppna dörrarna till Fotomässan nästa år och hoppas på att få träffa alla fotoentusiaster då istället. Till dess – ta hand om er, säger Kristian Sewen när Kamera Bild når honom för en kommentar.

Tanken för årets Fotomässa var att den skulle göra ny entré med ett helt nytt upplägg, flera aktivitetsytor och inspirerande intervjuer, föreläsningar och workshops.