https://www.kamerabild.se/nyheter/bransch/scandinavian-photo-stanger-butik-i-molndal
547172
Bransch
falskt
Branschnyhet

Scandinavian Photo stänger butik i Mölndal

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/skarmavbild_2020-04-09_kl._08.31.01.png?itok=5WbA0LP7', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/skarmavbild_2020-04-09_kl._08.31.01.png?itok=5WbA0LP7', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/skarmavbild_2020-04-09_kl._08.31.01.png', w: 1792, h: 1170, title: ' ' },]

Totalbetyg

Efter 18 år har Scandinavian Photo nu bestämt sig för att lägga ner butiken i Mölndal. Bristande kundunderlag och ökad nätförsäljning ligger bakom beslutet.

Efter en tid med minskande kundunderlag och med låga intäkter har Scandinavian Photo bestämt sig för att stänga butiken i Mölndal. Man meddelar att förändringen skett över tid men accentuerats av coronapandemin då allt fler väljer att handla över nätet istället för att besöka de fysiska butikerna. Även om man tror att kunderna till viss del kommer tillbaka när pandemin är över, tror man inte att den trend man sett under en längre tid kommer att vända. En trend som varit tydligast i butiken i Mölndal. 

I samband med att butiken i Mölndal läggs ner kommer man att skapa ett servicecenter i anslutning till centrallagret i Borås där man kommer att kunna hämta ut, hyra och reparera utrustning, men även boka personliga besök med säljare. 

– Det är ett mycket tufft men nödvändigt beslut som vi har tagit. Nu ligger fokus på att avveckla butiken på bästa sätt och att stötta våra medarbetare som gjort ett utomordentligt jobb under alla dessa år. Vi kommer samtidigt att se till att vi så snart som möjligt kan öppna vårt nya servicecenter i Borås, och där tillsammans med övriga kanaler såsom telefon och online, ta hand om och serva alla våra kunder i Västsverige, säger Anders Halvarsson, VD på Scandinavian Photo.

Butiken kommer att stänga under sommaren. 

 

 

gr:n unknown error occurred