Nyhet

Canon meddelar officiellt produktsläpp 14 september

I sitt digitala liveevent nästa tisdag kommer Canon att hålla produktsläpp och möjligheten att lyssna på deras ambassadörer.

Canon meddelar att man tänker hålla ett produktsläppsevent under tisdagen 14 september klockan 12. Exakt vad som kommer att släppas avslöjas däremot inte, men eventet ska enligt Canon själva handla om både lansering, "product launch", och möjligheten att få lyssna på både experter och Canon-ambassadörer.

Enligt eventsidan kommer teknikjournalisten Lucy Hedges leda eventet, medan sportfotografen Vladimir Rys som specialiserat sig på att fotografera Formel 1, kommer att närvara tillsammans med Canons egna experter.

På videotrailern för det livesända eventet på Youtube, som du även kan nå här ovan,visas en bild på Canons RF-fattning, vilket gör att man kan anta att det handlar om släppet av en ny kamera med just RF-fattning.

En länk på eventsidan går även vidare till Canon Professional Services, CPS, som är Canons medlemskap för professionella användare, något som också gör att man kan anta att kameran tillhör just den kategorin av användare.

Om det är nya Canon EOS R3 som Kamera Bild tidigare skrivit om återstår att se. Vi kommer att rapportera om händelsen här på kamerabild.se och i videofönstret överst i denna artikel kommer du att kunna se livesändningen nästa tisdag.