https://www.kamerabild.se/nyheter/event/vi-bevakar-fujifilm-x-summit-fujikina-direkt-fran-new-york
549118
Event
falskt
Event

Vi bevakar Fujifilm X Summit direkt från New York

Totalbetyg

Kamera & Bild på plats i New York för att bevaka Fujifilm X Summit 2022 som börjar kl 20.00 svensk tid. Under kvällen kan du följa allt som händer här på kamerabild.se.

För att hålla en hög nivå i vår journalistik väljer vi på Kamera & Bild att aldrig skriva om rykten kring kommande kameror, utan enbart fakta. Detta för att inte bidra till spridning av felaktig information.

Den 31 maj i år höll Fujfilm sitt event "X Summit Omiya 2022", där de visade nya produkter som kameran X-H2S och objektiven XF150-600mmXF18-120mm samt en uppdaterad roadmap över kommande XF-objektiv.

Läs våra summeringar här:

 

 

 

 

Nu är det dags igen, denna gång för "X Summit NYC 2022" i New York, med start nu på torsdag klockan 20.00 svensk tid. Kamera & Bilds chefredaktör Calle Rosenqvist kommer vara på plats för att bevaka eventet och rapportera om allt som händer, med uppdateringar här på kamerabild.se.

Fujifilm själva har inte gått ut med något officiellt om innehållet från X Summit, men startar sin livestreama direkt från eventet 20.00, som du kan se här ovan.

 

I samband med X Summit hålls även eventet Fujikina, vilket mest kan liknas med en mässa där registrerade besökare får möjlighet att kolla in de senaste prylarna från Fujifilm, hälsa på check & clean samt lyssna på föreläsare.