Prylnyhet

Exklusiva fotoväskor från Lowepro

Lowepro är välkända för att göra populära kameraväskor i olika format. Nu har de lanserat en serie med exklusiva väskor för den som vill förvara sina kameror med stil.

Echelon, som serien kallas, består av tre väskor. En större rullväska, en mindre attachéväska och en portföljliknande väska. Lowepro har lagt in en högre grad av hantverk i dessa väskor än de brukar använda i sina övriga serier. Vissa material är också mer exklusiva, så som läder.

Den större rullväskan rymmer två systemkamerahus med batterigrepp, sex till åtta objektiv och flera blixtar och andra tilblehör. Attachéväskan kan lasta ett hus med batterigrepp och två till tre objektiv. Den minsta väskan rymmer på sin höjd en kompaktkamera och är mer tänkt som en datorväska med utrymme för bland annat olika hårddiskar eller annan utrustning.

Priserna hamnar på runt 800 dollar för den större väskan, attachéväskan hamnar på runt 420 dollar. Den minsta väskan hamnar på 340 dollar. Väskorna kommer inte att säljas i butik i norden utan för beställas från Lowepro's hemsida.