Fatta Foto

Fatta Foto ger dig tipsen för hur du hittar en egen fotostil

Fatta Foto med Maja Lindberg och Elin Grafström Persson från podden Fatta Foto har spelat in ett webbtv-avsnitt om att hitta sin egen fotostil.

Välkommen till Kamera Bild Showcase: www.kamerabildshowcase.se!

Fatta Foto med Maja Lindberg och Elin Grafström Persson är fotopodden som denna gång blivit webbtv – som tar upp allt om foto. I detta webbtv-avsnitt berättar de bland annat om att hitta sin fotostil genom ljussättning, posering och bildstil.

För att titta på klippet: gå in på kamerabildshowcase.se och navigera dig fram till Kamera Bilds utställarmonter. I montern kan du klicka dig fram till videon. I montern kan du även läsa vår intervju med Maja och Elin om hur de startade sin podd.

Passa även på att använda mässans chattfunktion – och kom i kontakt med mässans utställare!

Vår digitala fotomässa

Välkommen att kliva in i denna digitala hall fylld med produktnyheter, intervjuer och exklusiva mässerbjudanden. I de olika montrarna möter du utställare som visar upp de senaste prylarna och ger dig mer information om hur de fungerar. Du ser filmer där fotografer berättar om sitt fotograferande och om vägen fram till en lyckad bild. Du möter bildskärmsexperten som förklarar vikten av rätt färg. Och du träffar Maja och Elin som hjälper dig att hitta en egen fotostil. Detta och mycket mer när Kamera Bild Showcase nu öppnas.

Att besöka Sveriges första digitala fotomässa är helt gratis, så klicka dig in redan i dag! Och om du saknar en utställare, var lugn! Efter premiären kommer Showcase att återkomma fler gånger med nya utställare och erbjudanden – allt för att mätta ditt fotointresse.

Välkommen till Kamera Bild Showcase – det nya sättet att gå på fotomässa:www.kamerabildshowcase.se!