Fotonyhet

Följ vår bevakning från Photokina 2018

Ingången till mässhallen på Photokina.

Världens största fotomässa, Photokina, drar i morgon igång i tyska Köln. Vi bevakar det som släpps – så missa inte att kolla in på kamerabild.se för de senaste prylnyheterna från mässan.

I morgon tisdag öppnar fotomässan Photokina sina dörrar för pressen, med presskonferenser och uppvisning av nya prylar för branschens journalister. Kamera Bild kommer att rapportera kring viktiga kamerasläpp, coola prylar och andra spännande nyheter från Photokina med start i morgon tisdag den 25:e september.

För att du som besökare på kamerabild.se snabbt och enkelt ska kunna se vår rapportering från Photokina 2018 har vi skapat en extra funktion på hemsidan – tryck bara på rutan med Photokina 2018så ser du alla artiklar från vår rapportering:

Utökar med VR och smarta hemmet

I år har Photokina breddat sitt utbud för att blanda samman flera delar som man tycker går ihop med varandra. Med ledorden "create, discover, connect", har man blandat in ävenVR och förstärkt verklighet, tillsammans med lösningar för det smarta hemmet, sociala medier och molnbaserad teknik.

Årets mässa varar i fyra dagar istället för sex dagar som det varit tidigare, och öppnar på onsdag den 25:e september för allmänheten, fram till lördag den 29:e september.Från 2019 kommer Photokina även att flyttas till maj och ske årligen, i stället för som nu på hösten vartannat år.