https://www.kamerabild.se/nyheter/foto/butik-fick-leicautrustning-f-r-400-500-kronor-stulen
543481
Foto
Fotonyhet

Butik fick Leicautrustning för 400000 kronor stulen

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/leica.png?itok=caQfIRYk', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/leica.png?itok=caQfIRYk', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/leica.png', w: 670, h: 326, title: ' ' },]

Totalbetyg

Vid ett inbrott i Leicabutiken Red Dot Camera försvann i slutet av förra veckan utrustning för en halv miljon. Leica listar nu utrustningen med serienummer så att potentiella köpare kan passa sig för stöldgods.

Att Leica gör både bra och dyra kameror är det inte bara fotografer som vet om. Även inbrottstjuvar håller koll på märkets värde. I torsdags hade butiken Red Dot Camera i London inbrott där en stor mängd utrustning stals. 

Butiken har publicerat en lista på de stulna föremålen och deras serienummer så att potentiella köpare ska kunna hålla koll på marknaden. Om någon av föremålen upptäcks ska man kontakta butiken och polisen. 

Här kan du läsa mer om den nya kameraserien från Leica.