https://www.kamerabild.se/nyheter/foto/gata-i-paris-vill-stanga-ute-fotografer
546530
Foto
Fotonyhet

Gata i Paris vill stänga ute fotografer

Foto: Wikimedia Commons/MU
[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/rue_cremieux_paris_12_kopia.jpg?itok=LjnzZv7p', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/rue_cremieux_paris_12_kopia.jpg?itok=LjnzZv7p', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/rue_cremieux_paris_12_kopia.jpg', w: 2000, h: 1276, title: 'Foto: Wikimedia Commons/MU ' },]

Totalbetyg

En klassisk gata i Paris, Rue Crémieux, har blivit så pass populär för fotografer och filmare att dess invånare nu vill stänga ute besökare under vissa tider.

Den stenbelagda gatan Rue Crémieux  i Paris är en populär plats att promenera och fotografera de pastellfärgade fasaderna. Enligt siten Franceinfo har gatan taggats över 30 000 gånger på Instagram.  Siffran vittnar om att det kanske inte bara är enstaka turister som passerar. Gatans populäritet har exploderat på sociala medier och enligt invånarna har det nu gått så långt att de anser att det är ett stort problem. 

De frekventa besöken av modefotografer, instagrammare och musikvideoproduktioner har gjort att invånarna nu vill stänga av gatan under helger och kvällar för att kunna få lite lugn och ro. 

En snabb sökning på Instagram visar mängder av bilder där personer poserar vid ytterdörrar, framför fönster och på trappor vid husen. 

 

Vad tycker du?

Är det rimligt att stänga av gatan för fotografer?

Resultatvisning: 
0
546529
167315513313063_2354387917939134