https://www.kamerabild.se/nyheter/foto/scandinavian-photo-g-r-mot-str-mmen-med-ny-butik
544321
Foto
Fotonyhet

Scandinavian photo går mot strömmen med ny butik

Många människor besökte den nya butikens invigning i går.
[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/Scandinavian%20Invigning.jpg?itok=45dCimez', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/Scandinavian%20Invigning.jpg?itok=45dCimez', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/Scandinavian%20Invigning.jpg', w: 2000, h: 1125, title: 'Många människor besökte den nya butikens invigning i går. ' },]

Totalbetyg

De senaste åren har näthandeln växt allt mer och flera av de större, kamerasäljande, elektronikkedjornas butiker har fått slå igen. Men Scandinavian photo går mot den trenden och öppnade igår en ny butik i centrala Stockholm.

Igår öppnade Scandinavian photo sin femte butik i Sverige och den andra i Stockholm. Tanken är att det ska vara lättare att ta sig till den nya butiken i jämförelse med butiken på Norr Mälarstrand. Den nya butiken har en annan uppbyggnad och det ska vara lättare för kunderna att klämma och känna på utrustning utan att behöva få hjälp av personalen. 

Butiskchef för den nya butiken på Sveavägen 20 är Stefan Mann, som även är butikschef för butiken på Norr Mälarstrand.