https://www.kamerabild.se/nyheter/foto/utst-llningar/fotosalong-i-landskrona
390623
Utställningar
Utställning

Fotosalong i Landskrona

Gabriella Dahlman I väntan

Totalbetyg

Med hjälp av en dansk-svensk jury har Landskrona konsthall sållat ut 22 fotografer från båda sidor Öresund för att samla deras bilder under namnet "Vår fotosalong".
  • Publicerad 9 år 7 månader
    2011-02-17 13:09

Gabriella Dahlman – I väntan.

Bosse Blomqvist - Rikkard

Fotografer från Skåne och Själland har fått skicka in anonyma bidrag till utställningen och när juryn sagt sitt stod klart att såväl kändisar som amatörer fått en plats på galleriväggen. Totalt 59 bilder fördelade på 22 fotografer ställs ut. Porträtt och dokumentärt varvas friskt med reklambilder och konstfotografi.

Juryn bestod av fotografen Meja Diaz från Malmö museer, fotografen och formgivaren Tina Enghoff från Köpenhamn, formgivaren Christer Sandberg från Landskrona och fotografen Janne Jönsson från Landskrona museum.

Utställningen visas fram till den 27 mars. För den som befinner sig i krokarna den 9 mars kan passa på att besöka utställningen då eftersom jurymedlemmen och utställningsaktuella Tina Enghoff klockan 18.30 gästar konsthallen för att presentera sitt projekt Seven Years. En utställning som visas i sommar på Kulturhuset i Stockholm.