Bransch

Fotomässan 2020 ställs in tills vidare

Stockholmsmässan meddelar att Fotomässan 2020, planerad till 27–29 mars, ställs in tills vidare.

I enlighet med nationella riktlinjer stänger Stockholmsmässan tills vidare ned samtliga mässor och evenemang med fler än 500 deltagare. Detta mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens rekommendation om att begränsa folksamlingar i syfte att minska risken för spridning av COVID-19.

Den som har köpt biljett till Fotomässan kommer att få tillbaka sina pengar. Stockholmsmässan jobbar just nu med alla tekniska detaljer. Mer information kommer inom kort påfotomassan.se.

Information från mässan

Självfallet är det ytterst beklagligt att både besökare och utställare påverkas av det här, men för oss på Stockholmsmässan är det självklart att följa den nya rekommendationen från Folkhälsomyndigheten.

För besökare:

De besökare som köpt biljetter till de event som stängs ned kommer att få pengarna tillbaka.Du som köpt biljett online kommer få dina pengar återbetalda automatiskt inom tre veckor, oavsett om du betalat med kort eller Swish. Du behöver inte agera för att få dina pengar återbetalda.

För utställare:

Hur detta kommer påverka våra utställare och arrangörer ber vi att få återkomma med så fort som det är praktiskt möjligt. Vi arbetar nu intensivt för att kunna svara på de frågor som uppstår gällande vår verksamhet, till följd av myndigheternas rekommendation.