Bransch

Fotomässan 2022 spikad till 1–3 april

Nästa års Fotomässa kommer äga rum samtidigt som mässan Nordiska Trädgårdar.

Stockholmsmässan meddelar nu att årets Fotomässa har fått ett datum: 1–3 april 2022. Mässan genomförs denna gång i B-hallen.

Navet på Fotomässan 2022 är ”Cirkeln”, en utställningsyta för alla de stora branschaktörerna, med en gemensam mässcen där allt från spännande nyheter, inspirerande samtal och intervjuer kommer att presenteras. I navets mitt hittar vi den stora mässcenen.

Förutom att vara exklusiv mediepartner inom foto kommer Kamera Bild kommer att skapa mässans scenprogram med allt inom foto så att besökarna ska kunna utvecklas som fotografer och ta del av allt nytt och spännande från både branschen och alla fotografer.

– Det känns fantastiskt att kunna hjälpa till att sprida all den kunskap och alla idéer som faktiskt finns samlade under Fotomässan 2022, och det extra mycket nu när det varit så långt uppehåll på grund av pandemin. Vår idé är att du som besökare genom scenen ska hitta inspiration till din egen fotografering och kunna utvecklas i den riktning du vill, vare sig det rör sig om kamerateknik eller komposition, säger Calle Rosenqvist, chefredaktör på Kamera Bild, som varit med och utvecklat riktningen för den nya mässan.

Fler detaljer om mässankommer att släppas löpande här på kamerabild.se. För att inte missa några nyheter – gå med i vårt event på Facebook.