Bransch

Fotomässan skjuts fram igen – till december 2022

Fotomässan som var planerad att genomföras nu i april skjuts fram till 2–4 december 2022.

Stockholmsmässan meddelar att årets Fotomässa skjuts upp 8 månader, till december 2022, från att tidigare vara planerad till april.

Tanken var att den planerade Fotomässan i april skulle genomföras samtidigt som mässan Nordiska Trädgårdar. Med det nya datumet 2–4 december kommer mässan istället att gå parallellt med Fitnessfestivalen.

Trots att alla restriktioner togs bort den 9 februari väljer Stockholmsmässan att skjuta på Fotomässan efter diskssion med branschen och mässans utställare.

Nyheterna införårets Fotomässa är bland annatett helt nytt uppläggmedflera aktivitetsytor och inspirerande intervjuer, föreläsningar och workshops.

Navet på Fotomässan 2022 är ”Cirkeln”, en utställningsyta för alla de stora branschaktörerna, med en gemensam mässcen där allt från spännande nyheter, inspirerande samtal och intervjuer kommer att presenteras. I navets mitt hittar vi den stora mässcenen.

Under vår livesändning Kamera Bild LIVE 2022 gästade Victor Ackerheim från Stockholmsmässan studion och berättade om det nya konceptet och alla ingredienser på Fotomässan 2022.