Fotografer

”Fotosnacket” – webbinar om makro- och nattfotografering

Nu startar ”Fotosnacket”. Första tillfället blir torsdag den 23 september då temat är makro- och nattfotografering.

Fotograferna Louise Nordström Pettersson och Jonathan Stenvall startar en ny webbinarserie med olika fototeman. Först ut är makro- och nattfoto, där även du som tittare kan få feedback på dina bilder.

Louise Nordström Pettersson är sagofotografen som vill trollbinda betraktaren med sina bilder. Jonathan Stenvall är naturfotografen som tidigare bland annat fokuserat på djur i stadsnära miljöer. Tillsammans driver de ”Nordiska fotokurser” där de arrangerar workshops runt om i Sverige. Nu startar de även ”Fotosnacket” på nätet, ett så kallat webbinar. Första tillfället blir torsdag den 23 september då temat är makro- och nattfotografering. Där kommer Louise och Jonathan att visa bilder och dela med sig av sina tips och tricks.

Jonathan Stenvall och Louise Nordström Pettersson.

”Tanken är att det inte ska vara den klassiska 45 minuters bildvisningen utan mer åt poddhållet (men med bild då...) där vi diskuterar fotografi, tittar på bilder och bjuder in gäster”, förklarar duon upplägget.

Du som tittar har även möjlighet att i förväg skicka in bilder, som kan komma att diskuteras under webbinaret. ”Fotosnacket” är gratis men kräver förbokning, vilket du gör på deras hemsida. En gång i månaden återkommer sedan webbinaret, med ett nytt tema varje gång.