programvara

Gå en gratis livekurs i bildredigering – lär dig av fem proffs

Adobe har samlat ihop fem fotografer som slagit igenom stort på Instagram för att låta dem lära ut sina tips och tricks i Lightroom och Photoshop via en onlinekurs. Det blir allt från natur till porträtt och naturbilder. Ikväll klockan 19:30 börjar det första tillfället.

Kursen sträcker sig över fem veckor och kommer att äga rum på tisdagar klockan 19:30. De fem fotograferna som ska lära ut sina bästa knep på kursen är:

Tobias Hägg: Svensk fotograf som specialiserat sig på att fotografera från luften. Motiven består främst av natur från olika delar av världen som han besöker med sin drönare.

Sofie Sund: Ung porträttfotograf som bor i Trondheim i Norge, men arbetar även internationellt.

Juuso Hämäläinen: Kreativ naturfotograf från Finland. Juusos bilder kännetecknas ofta av starka färger, långa slutartider och kreativt arbete i Photoshop.

Jonna Jinton: Ung svensk fotograf som flyttat från storstaden och bosatt sig i en liten by i Jämtland. Där fotograferar hon naturen kombinerat med självporträtt med en lite magisk touch.

Morten Nordstrøm: Gatufotograf från Danmark som gav upp sitt kontorsjobb för att kunna fotografera på heltid. Nu reser han runt i världen och dokumenterar det som sker på städernas gator.

Det första avsnittet med Tobias Hägg börjar alltså ikväll klockan 19:30. Här kan duregistrera dig.