Kamera & Bild

Kamera & Bild PLUS – fotografens bästa medlemskap

Bli medlem i Kamera & Bild Plus! Få omedelbar tillgång till allt innehåll på kamerabild.se och fotobranschens bästa rabatter och erbjudanden.

Kamera Bilds PLUS-medlemskap ger dig tillgång till alla högkvalitativa artiklar som finns på kamerabild.se, och fotobranschens bästa rabatter och erbjudanden. Allt vår kunniga redaktion skriver om kretsar kring bilden, fotografiet och tekniken runt om – för att ge dig rätt inspiration för att du ska blir den fotograf du vill vara, och ta de bilder du vill ta.

Redaktionen på Kamera Bild kommer som vanligt vara först i Sverige med att leverera dagsfärska fotonyheter för alla att ta del av – allt från nya kameror, nyheter om händelser och produktsläpp i fotobranschen, spännande tillbehör och annat – precis som vanligt. Du som blir plusmedlem kan även ta del av våra mer djupgående och plusmarkerade artiklar – du får helt enkelt unik tillgång till ännu mer relevant innehåll för dig som fotograf.

Vår breda och högkvalitativa journalistik

Som plusmedlem kan du läsa våra djupgående intervjuer och reportage där vi skriver om allt från spännande fotografer, fotohändelser, fotoprojekt – eller följer med fotografer ut på fält – allt för att du som läsare ska få inblick i fotografens vardag.

I våra pedagogiska fotoskolor, guider och fototips får du som vill utveckla din fotografering tillgång till alla våra förklarande artiklar som innehåller allt du som fotograf behöver för att nå dit du vill.

Våra högt ansedda och helt oberoende tester hjälper dig välja rätt, vare sig det gäller kameror, kameratillbehör, prylar eller programvara. Dessutom får du läsa om de senaste prylarna först i Sverige på kamerabild.se.

Medlemsrabatter och erbjudanden

Som PLUS-medlem får du även tillgång till branschens bästaerbjudanden från våra samarbetspartners – många olika rabatter på kameraprylar, fototillbehör och annat – och det kommer löpande nya erbjudanden som läggs till.

Bli-plusmedlem redan i dag och ta del av alla erbjudanden direkt!