https://www.kamerabild.se/nyheter/kamera-bild-s-nder-live-fr-n-fotom-ssan-i-lvsj
544548
Nyheter
Nyhet

Kamera & Bild sänder live från årets Fotomässa

Totalbetyg

I årets monter livesänder vi intervjuer varje hel timme från vår scen. Besök oss i montern och ta en gratiskaffe – eller se vår sändning på www.kamerabild.se.

Direkt från vår studiomonter i mässhallen rapporterar vi live kring allt som händer på mässan med start på fredag 6 november klockan 10, hela lördagen och fram till söndag 8 november klockan 17: intervjuer med fotografer, koll på de senaste fotoprylarna och diskusioner om fototrenderna just nu.

 

Delta i vårt event på Facebook ovan så missar du inte något kring sändningen, tävlingarna eller de vi intervjuar!

Kom förbi montern, drick mässans bästa gratiskaffe, kolla in intervjuerna på scenen och träffa redaktionen. Har du inte möjlighet att vara på plats så kolla in sändningen här på www.kamerabild.se, där du också hittar sändningsschema.

Mässerbjudanden

På mässan finns extra förmånliga erbjudanden för prenumeration på tidningen! Redaktionen kommer att vara på plats alla dagar och kan svara på dina frågor.

Och om du missat något nummer av Kamera & Bild under året så kommer du liksom tidigare år att kunna köpa dessa på mässan. Men tidningarna är populära så se till att vara där i tid om du vill knipa några exemplar!

Fotoresor med K&B

Du kanske har sett att vi nu även anordnar fotoresor tillsammans med arrangören Zoom. I årets monter kommer Hasse från Zoom Fotoresor att finnas på plats i montern för att snacka om våra resor. Det finns allt från kortare resor och workshops till längre resor till exotiska platser. Några av våra resors fotografer kommer också att finnas i vår monter för att svara på era frågor.

 

Du hittar Kamera & Bilds monter (A05:16) direkt vid ingången på vänster sida i stora hallen.