Nyheter
https://www.kamerabild.se/nyheter/kamera-bilds-norrskenst-vlig
Nyhet

Kamera & Bilds norrskenstävling

Nedan kan du läsa de regler och villkor som gäller för vår norrskenstävling på instagram.
544556

När du deltar i denna tävling är du med i Kamera & Bilds tävling om en vinst av Moderskeppets senaste bok om Lightroom 6 och sex nummer av Kamera & Bild. Du måste vara över 18 år för att delta i tävlingen. Tävlingen pågår till 2015-10-14. Ditt deltagande är gratis - du behöver inte köpa eller beställa något för att vara med och tävla.

Anställda hos Kamera & Bild får inte delta i tävlingen. Vinnaren utses av enjury bestående av representanter från Kamera & Bild. Juryns beslut kan inteöverklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. 

Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via email, och måste därför ha uppgett korrekta uppgifter för att kunna bli kontaktad. Vinnaren kommer att publiceras med namn på kamerabild.se, vår Facebook-sida och i våra mailutskick. 

Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten. 

Genom att deltaga i denna tävling tillåter du att du kan bli kontaktad av South Square Publishing AB (som äger Kamera & Bild) via brev, e-mail, telefon, sms, mms, och andra elektroniska medier med attraktiva erbjudanden. Ditt namn och övriga uppgifter om dig själv som du lämnar vid deltagandet i tävlingen används då för marknadsföring och lagras av South Square Publishing AB.

 

Taggar