Prylnyhet

Lowepro Photo Sport AW - nya ultralätta ryggsäckar

Lowepro Photo Sport 200 AW och Photo Sling 100 AW.

Lowepro lanserar två nya kameraryggsäckar Photo Sport 200 AW och Photo Sport Sling 100 AW, specifikt utvecklade för att passa den rörlige fotografen.

Ryggsäckarna är för de som vill ha låg vikt och många tekniska lösningar för att få stor rörelsefrihet. Ryggsäckarna PS 200AW och SS 100AW är sydda med en extra hållbar väv för att klara även extrema aktiviteter.

Några funktioner är det toppmatade facket med flexibelt utrymme, på nära 14 liter för PS 200 AW och 9 liter för SS 100AW. Det undre facket har ett fodrat utrymme som skyddar kamerautrustningen. Med blixtlåset på sidan kan man snabbt rotera fram ryggsäcken över bröstet för att snabbt kunna nå kameran. Båda ryggsäckarna har flera fastsättningspunkter för att fästa exempelvis vandrings- eller skidutrustning. Båda ryggsäckarna har sömmar i reflexmaterial samt väderskydd.

Photo Sport 200 AW har en inbyggd aluminiumram för extra stöd, inbyggd visselpipa och är förberedd för vätskesystem med slang. Vikten är 1,3 kilo och har plats för en digital systemkamera med påmonterat objektiv, blixt och vätskebehållare samt egna kläder

Photo Sport Sling 100 AW väger 0,8 kilo och har plats för en digital systemkamera med objektiv och blixt samt egen utrustning.