https://www.kamerabild.se/nyheter/national-geographic-startar-bildbyr
524485
Nyheter
Nyhet

National Geographic startar bildbyrå

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/imported/550272.jpg?itok=kyw4oX_4', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/imported/550272.jpg?itok=kyw4oX_4', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/imported/550272.jpg', w: 740, h: 316, title: ' ' },]

Totalbetyg

National Geographic öppnar nu upp sitt enorma arkiv av bilder och filmer när de startar sin egen bildbyrå. Det kommer även bli möjligt att anlita fotografer för kommersiella uppdrag.

National Geographic Creative är namnet på den nya bildbyrån som gör det möjligt att söka efter bilder och filmer från den 125 år gamla tidningen. Bland annat kan du på bildbyrån hitta flera av Mattias Klums bilder.

– National Geographic har ett av världens mest omfattande arkiv av stillbilder och rörliga bilder, med ett perspektiv som vi tror är unikt på marknaden, säger VD:n för marknadsföring, Alice Keating, i ett pressmeddelande.

National Geographic Creative består av hundratusentals bilder och det kommer även vara möjligt för kommersiella kunder att anlita tidningens fotografer.

Här hittar du National Geographic Creative.

Här kan du se webb-tv med Mattias Klum.