Fotografer

Ny tjänst: Hitta professionella fotografer i Sverige

Tjänsten ”sök fotograf” är kostnadsfri för den som letar och SFF hoppas att detta ska resultera i fler jobb för deras medlemmar.

Svenska Fotografers Förbund har tillsammans med Portfoliobox uppdaterat sin tjänst ”sök fotograf”. Med hjälp av den kan uppdragsgivare se var i Sverige professionella fotografer finns tillgängliga, och vilken typ av bilder de fotograferar.

Portfoliobox erbjuder sedan tidigare tjänsten ”find creatives”, där kreatörer från hela världen kan skapa profiler för att presentera sin verksamhet.

SFF:s medlemmar finns sökbara för den som behöver hitta en fotograf på en specifik plats eller med ett visst manér.

Nu har Svenska Fotografers Förbund (SFF) tillsammans med Portfoliobox gjort en svensk version, där SFF:s medlemmar finns sökbara för den som behöver hitta en fotograf på en specifik plats eller med ett visst manér. Tjänsten som du hittar på sokfotograf.se är kostnadsfri för den som letar och SFF hoppas att detta ska resultera i fler jobb för deras medlemmar.

”Steg i rätt riktning”

– Att kunna bistå våra närmare 2000 medlemmar med en uppdaterad plattform att synas på kändes som ett steg i rätt riktning för att kunna erbjuda kvalitetssäkring för deras arbetsgivare, säger Åsa Anesäter, verksamhetsledare på Svenska Fotografers Förbund.

SFF har sedan tidigare erbjudit möjligheten att söka fotografer på deras sajt, men nu uppdateras alltså tjänsten med nytt utseende och andra möjligheter.