Nyhet

Portfoliobox nu gratis för studenter

Portfoliobox öppnar upp sitt digitala portfolioverktyg för studenter. Som studerande får du nu tillgång till sajtens premiumfunktioner och mallar gratis för att kunna visa upp dina verk.

Vi har tidigare både skrivit och intervjuat Gustav Degerman, grundare av Portfoliobox, vars plan var att skapa en snygg och lättanvänd plattform för att kunna få sin egen hemsida eller digitala portfolio. Senast i juni skrev vi om deras nya satsning "Find Creatives", en ny tjänst för att hitta fotografer.

Nu vill de locka till sig fler unga fotografer till sin sajt genom att underlätta för dig som är student, och att priset aldrig ska bli ett hinder om du vill ha en egen hemsida för att visa upp dina verk. Portfoliobox samarbetar idag med en del skolor. Är just din skola inte med på sidan så anger du bara denna vid registreringen.

Med gratiskontot får du tillgång till premiumfunktionerna och de mallar som finns, däremot får du själv stå för eventuell egen domän om du vill ha en mer personlig hemsideadress.

Studenter registrerar sig påwww.portfoliobox.net/students.