FOTOGRAFER

Porträttfotografen Martina Wärenfeldt ny Canon-ambassadör

Porträttfotografen Martina Wärenfeldt.

Av totalt tio fotografer från Norden och Baltikum som nu är del av Canons ambassadörsprogram kommer tre från Sverige. Från och med nu är porträttfotografen Martina Wärenfeldt en av dessa.

Porträttfotografen Martina Wärenfeldt blir Canons nya ambassadör, och utgör nu tillsammans med de två tidigare ambassdörerna – bildjournalisten Magnus Wennman och fågelfotografen Jonas Classon – det team som representerar Canons ambassadörsprogram för Sverige.

– Jag ser verkligen fram emot det här växande uppdraget och att genom värdefulla professionella kontakter, möjlighet till tillväxt, kanske kunna påverka och inspirera på en bredare skala, berättar Martia i Canons pressmeddelande.

Totalt ansluter sig 62 nya kratörer i Canons EMEA-ambassadörsprogram varav sex är nya för Norden och Baltikum. Uppdraget som ambassadör innebär enligt Canon "att främja starka relationer mellan Canon och yrkesfotograferna genom att stödja, utbilda, inspirera och utveckla visuella berättare på alla nivåer i en gemensam passion."

Läs mer om Martina i vår intervju "Martina Wärenfeldt: Mer än ett fotografi".