https://www.kamerabild.se/nyheter/program/20-fotoapplikationer-till-ipad
345649
Program
programvara

20 fotoapplikationer till Ipad

Totalbetyg

Utbudet av fotoapplikationer till Ipad är stort och rymmer både bra och mindre bra applikationer. Men finns det applikationer som är tillräckligt bra för att Ipad ska användas som fotoredskap? Digital Rev har testat 20 olika fotoapplikationer till Ipad.
  • TEXT
    Publicerad 12 år 5 månader
    2010-04-22 11:51

Ipad är datorplattan som med höga förväntningar från fansen lanserades i Sverige i början av året. Webb, e-post, kalender, kartor, anteckningar och kontakter är några av de funktioner som Ipad är försedd med.

Ipad har även en bildfunktion där du kan ladda upp och visa upp dina bilder för släkt och vänner. Ett stort antal fotoapplikationer finns också tillgängligt där du bland annat kan beskära, justera kontrast, ändra ljuset på dina bilder eller varför inte göra om en semesterbild till ett vykort?

Frågan är hur bra applikationerna egentligen fungerar. Digital Rev har i sin film testat 20 fotoapplikationer som finns att ladda ner gratis till Ipad. Filmen ligger uppe på deras hemsida och kan vara något för dig som funderar på att använda din Ipad som fotoredskap. 

www.digitalrev.com