Program
https://www.kamerabild.se/nyheter/program/adobe-sl-pper-photoshop-elements-13
programvara

Adobe släpper Photoshop Elements 13

Adobe har sedan länge haft en enklare och billigare version av Photshop som kallas för Elements, nu kommer den i den trettonde upplagan.
543765

Nyheter som hittas i Photoshop Elements 13 är bland annat ett verktyg som gör det enkelt att kopiera till exempel personer eller objekt från en bild till en annan. Något som enligt Adobe är populärt och kommit som ett önsekmål från användare. En annan nyhet är att man kan få förslag på hur man ska beskära en bild. Programmet analyserar bilden och "ser" var horisonter, ansikten och annat är i bilden och ger sedan fyra olika förslag på beskärning. 

På Adobes hemsida finns också ett flertal videos som ger tips på hur man kan använda olika verktyg för att få fram olika effekter. 

Adobe släpper även Premier Elements, som är en enklare version av deras videoredigeringsprogram. En av de större nyheterna här är att bildstabiliseringen blivit betydligt bättre. En nyhet är också att man nu kan använda effekter på delar av bilden. 

Båda programmen kostar 99 dollar eller 150 dollar om man köper dem tillsammans. Vill man bara uppgradera från en tidigare version kostar det 80 dollar och en paketuppgradering kostar 120 dollar.

 

 

Taggar