https://www.kamerabild.se/nyheter/program/canon-slapper-app-for-bildredigering
546265
Program
programvara

Canon släpper app för bildredigering

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/skarmavbild_2018-10-11_kl._09.56.56.png?itok=X8TmeWAZ', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/skarmavbild_2018-10-11_kl._09.56.56.png?itok=X8TmeWAZ', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/skarmavbild_2018-10-11_kl._09.56.56.png', w: 1150, h: 663, title: ' ' },]

Totalbetyg

Genom att plocka delar av sin mjukvara DPP och paketera den för Ipad kan du nu redigera råfiler från din Canonkamera i en surfplatta.

Du kan även justera vitbalans i nya DPP Express.

Justering av kurvor.

Canon har nyligen lanserat appen Digital Photo Professional (DPP) Express som finns i Apple store. Appen gör det möjligt att redigera råfiler, och även jpg, från din Canonkamera. Du kan föra över bilderna trådlöst till kameran och sedan skicka dem vidare. Antingen till en molntjänst, din telefon, en dator, eller tillbaka till kameran, då den samarbetar med Canons Camera Connect-app. 

Appen är designad för att vara enkel att använda och den har några grundläggande funktioner som bland annat tonjustering, gammajuseringar, färghantering och objektivkorigering. Korrigeringarna appliceras i realtid. 

Du kan även spara upp till fyra olika versioner av samma bild och jämföra dem för att se vilken du gillar bäst. 

För att DPP Epress ska fungera behöver du en Ipad eller Ipad pro med minst Ios 11 för att appen ska fungera, För mer information om kompabilitet kan du läsa på Canons hemsida

Ämnen

gr:rror validating access token: The s