https://www.kamerabild.se/nyheter/program/nu-kan-du-tanka-ner-photoshop-cc
524440
Program
programvara

Nu kan du tanka ner Photoshop CC

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/imported/550269.jpg?itok=o7qHvhu7', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/imported/550269.jpg?itok=o7qHvhu7', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/imported/550269.jpg', w: 708, h: 510, title: ' ' },]

Totalbetyg

Det har varit många diskussioner om Adobes nya sätt att distribuera sin mjukvara via nedladdning och prenumeration. Oavsett vad man tycker om det nya sättet att införskaffa dessa program så finns de nu att ladda ner för de som har ett Creative Cloud-konto.

Det var igår, den 17e, som programmen dök upp i Creative Cloud. Så nu är det alltså möjligt att ladda ner dem, vill man bara testa för att se om det är något man vill ha så finns det som vanligt en 30-dagars gratisversion. För den som vill ha lite hjälp att komma igång så kommer nästa nummer av Kamera & Bild att innehålla en åtta sidor lång guide till nyheterna i Photoshop CC. Nästa nummer 7/13 dyker upp i handeln den 2/7 och några dagar tidigare för prenumeranter.