programvara

ON1 Photo Raw 2019.2 – maskerar med AI

Bildredigeringsprogrammet ON1 Photo Raw 2019.2 kommer med nya maskeringsmöjligheter och en allmänt uppsnabbad prestanda.

Det är tre generella huvudnyheter i den nya versionen av ON1 Photo Raw, dessa är ett nytt maskeringsläge som tar hjälp av AI, allmän prestandaförbättring samt kompabilitet med nya kameror. Man har även adderat nya objektivprofiler för att kunna korrigera optiska fel.

Detn huvudsakliga punkten för föbättring enligt dem själva är det nya maskeringsläget som på många sätt är automatiskt. Det du behöver göra är att måla några streck på de ytor du vill ska maskeras och på de du inte vill ska maskeras så löser programmet jobbet åt dig. Mjukvaran tar hjälp av färg, toner och strukturer för att utföra arbetet. Se videon nedan för att se hur arbetsgången ser ut.

ON1 Photo Raw 2019.2 finns som uppdatering till befintliga versioner och kostar då 79,99 dollar, vill du köpa det fristående utan att ha någon tidigare modell kostar det 99,99 dollar. De amerikanska priserna motsvarar cirka 725 respektive 900 kronor.