https://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/fujifilm-x-pro-2-skjuts-upp-tv-veckor
Prylnyhet

Fujifilm X-Pro2 skjuts upp två veckor

På grund av oanat hög efterfrågan samt en ospecificerad produktionsförsening kommer den senaste toppmodellen inte att komma ut förrän i början av mars. Samtidigt uppgraderas X-E2 så att den i stort sett blir en X-E2S.

Exakt vad det är för produktionsförsening av X-Pro2 har man inte sagt, men på grund av det höga antalet förbeställningar kommer man inte att hinna tillverka tillräckligt många kameror i tid och därför skjuter man på marknadslanseringen till första halvan av mars. 

För de som har en äldre X-E2 kommer också glada nyheter, det kommer nämligen en uppdaterad mjukvara, version 4.0, som ger många av de funktioner som finns i den nya X-E2S. Bland annat det nya autofokussystemet som är snabbare och har de nya funktionerna wide och zone-AF. Den får även möjlighet till elektronisk slutare upp till 1/32000s. Samt ett nytt gränssnitt i kameran. 

 

I Kamera & Bild 3/2016 (ute i butik 1 mars) kommer vi att ha en Fujifilm-special med 60 sidor om bara Fujifilm, test av alla aktuella objektiv, X-Pro2, X70 och intervjuer med två X-fotografer.

 

Taggar