https://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/godox-v860-iii-ny-batteriblixt-med-battre-batteri-och-led-ljus
548282
Prylar
falskt
Prylnyhet

Godox V860 III – ny batteriblixt med bättre batteri och LED-ljus

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/flashpoint-r2-iii-flash-1.jpeg?itok=gOl6M2xy', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/flashpoint-r2-iii-flash-1.jpeg?itok=gOl6M2xy', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/flashpoint-r2-iii-flash-1.jpeg', w: 1180, h: 757, title: ' ' },]

Totalbetyg

Godox har lanserat en ny speedlight med inbygd radiomottagare och ett bättre batteri för fler blixtar per laddning än tidigare.

Godox har växt fram som ett allt mer omtyckt alternativ till de mer kostsamma blixttillverkarna. Nu lanserar de en ny speedlight V860 III. Som namnet antyder är det en uppdatering en ny version av V860 II. Det som är nytt i den här versionen ett bättre batteri, en snabbkoppling och ett modelljus via en led-lampa på framsidan. 

Modelljuset består av en tvåwatts LED-lampa som kan användas för att testa ungefär hur blixtljuset kommer att se ut. Det går att dimmas i tio olika steg. Det kan även användas för att hjälpa autofokusen i kameran. LED-lampan har en färgtemperatur på runt 5300K. 

Blixten har en zoom från 20mm till 200mm  och enligt Godo kan blixten laddas fullt på 1,5 sekund och batteriet, som är ett litium-jon-batteri, kan trycka iväg 480 blixtar med full styrka. 

Huvudet kan rotera 330 grader och tiltas 120 grader. 

Blixten har ett inbyggt radiosystem som gör att den kan användas tillsammans med Godox 2,4Ghz-system och därmed också styra andra enheter. Den kan synkas med slutartider upp till 1/8000s och funkar med synk på andra ridån. Godox V860 III är kompatibel med Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus; Panasonic, Sony och Pentax. Priset ligger på 229 dollar, vi har ännu inte sett något svenskt pris. 

gr:rror validating access token: Sessi