https://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/nya-kameror-fr-n-canon-19-augusti
237667
Prylar
Prylnyhet

Nya kameror från Canon 19 augusti

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/imported/577468.jpg?itok=HQFeTRsz', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/imported/577468.jpg?itok=HQFeTRsz', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/imported/577468.jpg', w: 470, h: 239, title: ' ' },]

Totalbetyg

Den 19 augusti kommer Canon att göra sitt stora höstsläpp med nya konsumentprodukter. Canon har redan berättat om sin nya bildstabilisering Hybrid-IS och kanske kommer den tekniken i några av produkterna.

Vad som ska visas vet vi inte så mycket om, men räkna med en rejäl laddning med nya prylar. Sedan tidigare har vi kunnat berätta att Canon lanserar mer än 100 nya produkter i år.

Förra året presenterades Canon Eos 50D och många tror att Eos 60D är på gång med teknik från Eos 5D Mark II som nytt batteri och HD-filmning. En del spekulerar också i ännu bättre skärm med högre upplösning och OLED-teknik.

Det ryktas också om en ny presskamera, Eos 1D Mark IV. Men om Canon gör som förra året visar de först konsumentprodukten och edan proffskameran vid ett senare tillfälle. Anledningen är att augustisläppen som regel sker inför konsumentelektronikmässan IFA-mässan i Berlin som öppnar den 4 september.

I anslutning till en ny presskamera hoppas många på EF 24-70/2,8 IS och ett nytt EF 70-200/2,8, båda med Hybrid-IS. Canon har dock sagt att den nya tekniken ska komma i ett flertal produkter över hela produktportföljen.

Klockan 15 hålls presskonferensen.

Läs mer om Canons Hybrid-IS.