https://www.kamerabild.se/nyheter/prylar/phase-one-uppdaterar-och-lanserar-nya-objektiv
544588
Prylar
Prylnyhet

Phase One uppdaterar och lanserar nya objektiv

[{ msrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/P1.jpg?itok=3GEqOZHw', src: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/styles/article_image/public/field/image/P1.jpg?itok=3GEqOZHw', osrc: 'https://www.kamerabild.se/sites/kamerabild.se/files/field/image/P1.jpg', w: 820, h: 467, title: ' ' },]

Totalbetyg

I somras lanserade Phase One sitt nya XF-system som skulle vara byggt för att enkelt kunna uppgradera mjukvaran i efterhand för att få nya funktioner. Det är vad Phase One gör nu, samtidigt lanserar de tre nya objektiv till systemet.

Man har lagt in bättre möjligheter för fokuskontroll för de som vill använda shaktsökare. De har även lagt till en funktion där kamerans vibrationsavkännare fördröjer exponeringen tills den inte känner av några vibrationer alls. kameran är konstruerad för att man enkelt ska kunna lägga till funktioner till den med hjälp av mjukvara istället för att man ska behöva uppgradera med ny hårdvara. 

Det finns också tre nya Schneider Kreuznach-objektiv som är redo att skeppas ut. Ett 55mm f/2,8, ett 80mm f/2,8 och ett 150mm f/3,5. Alla tre har centralslutare vilket gör att kameran kan synkas med blixtar på snabbare slutartider än med andra objektiv. Dessa tre objktiv ska vara optimerade för det nya XF-systemet.